перша друга третя Свою нову (четверту) тему хочу відкрити рецептом напою для жінок, у нас майже всі готували кокосовий лікер, мені він також дуже сподобався, а сьогодні я приготувала інший вартий уваги, як на мене, лікер (рецепт з нету)
лікер Бейліс
горілка - 300 мл. (брала "Хортицю") згущене молоко - баночка 4 сирі яйця (можна без яєць, я брала 2 шт.) 1 ст. ложка розчиної кави 50 мл. гарячої води
приготування:
каву залити гарячою водою, залишити аби прохолола збити яйця, додати згущене молоко, продовжуючи збивати на завершення додати каву налити в пляшку, закрити і поставити в холодильник.
Катя ,у Вас ,завжди, так затишно , смачно і вишукано!!Від ваших рецептів,фото годі відірватись!!!Все просто фантастичне!!Вітаю Вас із відкриттям нової темки P.S Ви поставили високу планку своїй майбутні невістці
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Gutka Ваша кухня чарівна, вишукана і сповнена безмежною турботою! Бажаю натхнення та гарного настрою!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
О, а я сьогодні по телевізору бачила такий лікер, точніше його Картата-Потата (Даша Малахова) готувала, на вигляд був ну дуже симпатичний! Катю, вітаю з новою темкою!!!!
Повідомлення відредагував Zagrajka - 23 січня 2011 23:47
Катю!Вітаю з "гарячим" початком нової темки!Буду заходити і дегустувати!
Повідомлення відредагував LiLu - 24 січня 2011 00:10
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!