Соломійко! Гарна темка! Давненько запримітила, але лиш сьогодні прочитала всю повністю. На мою думку (і не тільки мою) снідати потрібно завжди - хоч канапочку, хоч яйце, але треба - впершу чергу заради здоров`я. Я зранку мушу випити каву. Раніше пила чорну і багато цукру, а тепер люблю каву з молоком або вершками і багато цукру. Частенько на сніданок готую ось таку просту, але смачну і досить поживну страву. Не знаю як її правильно назвати - ніби не омлет і не запіканка - в народі - яйця смажені. Цибулю порізати кубиками і підсмажити на пательні, додати порізаний шпондер (або кусочок шинки, ковбаски чи вареної курочки), ще трошки посмажити, додати томатний соус або кетчуп (літом додаю порізаний помідор), розбити 2-3 яйця, посолити, поперчити, легко вимішати. Зверху посипати потертим або порізаним голандським сиром (можна і зеленою петрушкою або кропом). От і все! Швидко і смачно!
Соломійко! Гарна темка! Давненько запримітила, але лиш сьогодні прочитала всю повністю.
Цитата: Klybnichka
На мою думку (і не тільки мою) снідати потрібно завжди - хоч канапочку, хоч яйце, але треба - впершу чергу заради здоров`я.
Я зранку мушу випити каву. Раніше пила чорну і багато цукру, а тепер люблю каву з молоком або вершками і багато цукру.
Оксанко, дякую, що завітала у темку Я цілком згідна з Тобою, я завжди снідала, і просто не уявляю, якби я без сніданку дочекалась обідньої перерви Я також зранку часом люблю випити чашечку чорної кави, тоді приділяю для цього більше часу, аніж тоді коли п'ю чай
Частенько на сніданок готую ось таку просту, але смачну і досить поживну страву.
Це справді дуже смачно-) кожен може додавати щось своє, і завжди це буде по-новому смакувати) Сьогодні на сніданок я приготувала весняну намазку на хліб. Дякую Наталі! Для цієї намазки я підсмажила грінки, було дуже смачно:
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
В нас сьогодні на сніданок "Яйце в гнізді" Для приготування нам потрібно молочну ковбасу,не знімаючи шкірку піджарити з одної сторони.Коли ковбаса почне набирати форму гнізда,влити яйце,посолити і запікати до готовності.Смачного!!!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!