Дівчатонька хотіла виставити фото з Буковеля, але зайшла в папку відпочинку і нахлинуло літо , відпочинок в Криму, пропоную не величку фотосесію " Спогад про літо 2008", цього року не їздили бо маєм маленьку Вікусю приліт тре випити за відпочинок Нікітський ботанічний сад Ялта порт Пливем До Воронцовки Воронцовка Воронцовка Ай Петрі Ай Петрі І трошки еротики відліт
Soni, Дуже гарні фотки, так цікаво - від першої до останньої фотки спостерігати за загаром! На останніх - загар вже як книжка пише- рівненький, красивий! Довго були на морі в тій поїздці?
Дякую дівчата, та де там , лишніх кг забагато, але що маю все моє, правда зараз після родів трошки поменшало тих кг, але хотілось би ще з десяток зняти. Хоча чолові каже то все моє і я Тебе кохаю, то мені це як бальзам на душу. Хоча вдосконалюватись тре. Але як то трудно їх позбутись
Ото наговорила
Цитата: lingrod
Довго були на морі в тій поїздці?
Тоді ми були 14 днів, то думала що вовком взвию, бо коханий був вдома (так получилось що не зміг з роботи вирватись, а мені конче через стан здоров"я тре було поїхати). Але це не передаваємо, та вода те сонце, ті відчуття. Я дуже горю на сонці, а в Криму чи сонце інше чи повітря я зовсім не спалилась, а гарно тоді засмагла.