Привіт. Дівчатка, вибачайте, що не в тій темці питаю. Хочу знайти ту темку, де можна записатись, щоб вітати когось з прийдешніми святами. Направте мене у правильному напрямку. Дякую.
Акція для дітей до Дня Святого Миколая Прочитайте діткам легенду про те, як Святий Миколай шукав помічників і допоможіть їм намалювати малюнок на конкурс
Святий Миколай цілий рік піклувався про дітей, наглядав за хворими та допомагав бідним. З наближенням зими роботи стало ще більше, адже настала пора готувати дітям подарунки. Але кому ж доручити дбати про тих, у кого болить горло, хто застудився чи кашляє? Зайшов Cвятий Миколай у аптеку «Сальве» та «Аспіринка» - та й каже: “Ви робите добру справу – допомагаєте хворим людям. А чи є у вас помічники, які б допомагали мені піклуватися про хворих діток?” - Звісно ж є! – відповіли ми. – У нас є Сальвенятко та Аспіринка – вони живуть у наших аптеках та спостерігають, щоб ми добре дбали про здоров'я маленьких діток. Ми знаємо, що вони нам допомагають, але не бачили ніколи які вони… - Гарні ж будуть мені помічники! – зрадів Миколай (бо Він усе бачить). Він запросив Сальвенятко та Аспіринку допомагати йому в добрих справах і вони з радістю погодились.
Цікаво якими ж дітки уявляють собі цих помічників Миколая?
Намалюйте помічників Миколая: Аспіринку та Сальвенятко, підпишіть малюнок та принесіть у найближчу аптеку "Сальве та "Аспіринка". Маленьким авторам найкращих малюнків Миколай принесе у наші аптеки 460 квиточків на чарівну виставу у Лялькові театри Львова та Луцька.
Вистави відбуватимуться 10 грудня 2011 року, у Львові - о 16.00 , у Луцьку - 0 14.00
Тут http://hochu.ua/cat-competitions/article-26781-konkurs-luchshiy-salat-s-salute-d i-mare/ треба салат виставити, можна виграти приз)) Може комусь цікаво.
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!