Бувають такі моменти, коли хочеш подарувати близьким людям щось таке особливе, що б здивувало і принесло масу задоволень...І тоді немає нічого кращого, як подарунок, зроблений своїми руками, в котрий вкладаєш всю свою любов, повагу, щирість, свою душу і серце... [attachment=16193]
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Ось такий подаруночок зробили з донею до дня 8 Березня класному керівнику... Кавове дерево...
На фото трохи відсвічує синій колір з-під кави, але так його непомітно. Ідею підгледіла на сайті http://sites.google.com/site/gorodskaya/dereva/kofejnoe-derevо Вчителька була приємно здивована і задоволена.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
У нашій гімназії вже традиційним стало свято "Світ захоплень моєї родини". Одним із епізодів такого свята є виставка власноручних виробів. На жаль, я була на лікарняному, коли відбувалося це дійство, та деякі з робіт з певних лричин ще не забрали, тому вирішила вам показати: